Информация за доставка

Доставка и плащане

1. ДОСТАВКА НА ПОРЪЧАНИ СТОКИ
 

1.1. След като в premaman-varna.com постъпи поръчка от Потребител, консултант на електронния магазин обработва тази поръчка. Потребителят получава потвърждение по имейл за успешно приетата поръчка.

1.2. Доставката на поръчана стока не се извършва в събота и неделя и в официални празници.

1.2.1. Обикновена доставка - в срок до 4 работни дни от момента на потвърждаването на поръчката.

1.2.2. Доставката на мебели се извършва в срок до 1 месец.


1.3. Продавачите в електронния магазин използват за извършване на доставки услугите на куриерска фирма Еконт Експрес“ ООД, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9.00 до 17.30 часа.


1.4. Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен, или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт Експрес“ ООД в съответния град.

1.5. Стойността на доставката за поръчки се определят по тарифен калкулатор на фирмата Еконт Експрес“ ООД, като цените за доставката зависят от теглото на поръчката.

http://www.econt.com/tariff-calculator/

1.5.1 В някои случаи изключение правят стоки с размери над 60 см., като тогава цените за доставка не зависят от теглото, а от размера в сантиметри.


1.6. Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посочения адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Еконт Експрес“ ООД , така че получи в срок стоката, ако е избрал тази опция, Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка.

 
2. ПЛАЩАНЕ
 

2.1. С „наложен платеж” - плащане в брой на куриера при доставката;