ATTIPAS

ATTIPAS
  • Основана през 2004 година, компанията Wildcat Co. се позиционира като лаборатория за научни изследвания и производител в областта на бебешките обувки, за деца от 0 до 5 годишна възраст.
    В сътрудничество със Сеулския университет и водещи педиатри, гордо представяме патентованите функционални бебешки обувки “Attipas”. Името на фирмата е съставено от корейската дума „Atti” – близък приятел и френската „pas” - стъпка
    В тези обувки са вложени 7-години разработки и научна работа, за да се получи качествено нов продукт, в който дизайна и функционалността са на съвсем различно ниво. Изследванията показват, че в периода, в който децата прохождат, е добре да бъдат колкото е възможно по-често боси. В същото време е предизвикателство да се осигури и безопасна среда, за да може вашето дете да пълзи и тича в този важен етап от развитието си. Ако бебето просто е оставено босо, има опасност то да се нарани или изцапа. Ако му сложите обувки, които са с твърде дебела подметка, това би нарушило сензорното възприятие, което е нужно на бебето да запази баланс и усещане за пространство. Ето защо в “Attipas” са взели предвид тези изследвания и са създали обувка, която имитира движение на бос крак, а в същото време осигурява така нужната защита.
    Леки като чорап, но значително по-подкрепящи от бебешки пантофи, тези функционални обувки ергономично поддържат детското краче от първите стъпки до 3.5 годишна възраст. Освен че са удобни, обувките “Attipas” са и много красиви. Разработени са множество модели и цветови комбинации, които да отговорят на всеки вкус.
    Всички продукти“Attipas” са 100% произведени в Южна Корея. Използват най-съвременните материали, многократно тествани за безопасност и при най-високи стандарти за качество.

Подробно